Dale Pues is een web design en online marketing bureau dat kleine zelfstandigen en ondernemers helpt met hun online aanwezigheid.

Wat betekent dat concreet?

Je kan bij Dale Pues terecht voor een website, om je huidige website te vernieuwen en te verbeteren, en om je zaak online stevig in de markt te zetten: bovenaan staan in Google, te vinden zijn via sociale media, te volgen via een wekelijkse nieuwsbrief – met online marketing krijg je de juiste bezoekers naar jouw website.

An-Katrien Verhoeven is Marketing Expert bij Mediahuis. In 2017 startte ze in bijberoep Dale Pues – gespecialiseerd in web design en online marketing.

“Dale Pues is ontstaan als reactie op een groeiende vraag bij ondernemers hoe ze met hun zaak ook online aanwezig kunnen zijn. Hoewel ze inzien dat ze als bedrijf mee moeten met de digitale evolutie, is de stap naar online voor velen gewoonweg te groot.”

Waarom Dale Pues?

Enkele jaren terug vroeg een vriend me of ik kon helpen met zijn website. Hij had er één, maar die was erg verouderd en eigenlijk nooit echt wat hij ervan verwachtte.

Een nieuwe laten maken leek geen optie. “Dat kost veel teveel geld, en ik ken er zelf niets van”, was de reactie die ik toen kreeg.

Ik begreep op dat moment dat hij niet de enige was die met zo’n gevoel rondliep. Het werd mijn doel om mensen als hem – ondernemers, zaakvoerders – te helpen met hun online aanwezigheid.

Een website voor een betaalbare prijs, die doet wat hij moet doen. De eerste stappen zetten in online marketing: een Facebook pagina opstarten en beheren, bovenaan geraken in Google. Gevonden worden door de juiste mensen, op het juiste moment, op de juiste plaats.

¡ Dale Pues !

Een uitspraak die ik leerde kennen tijdens mijn tijd in Nicaragua. Dat ene zinnetje vertelt perfect wat mijn drijfveer is: elke uitdaging met 100% motivatie aangaan, en voor elk probleem op zoek gaan naar een oplossing. Daar staat Dale Pues voor.

Ervaring & Skills

Als marketing expert bij Mediahuis zorg ik er samen met de redacties voor dat onze lezers online de weg vinden naar onze journalistiek. Ik heb een algemene kennis van alle aspecten van digitale marketing, en een diepgaande expertise in content marketing en SEO of zoekmachineoptimalisatie.

Een website bedenken, ontwerpen en bouwen die er fantastisch uitziet, maar die vooral de bezoeker helpt te vinden wat hij zoekt.

SEO

Een website die vindbaar is voor Google, waarmee je op de eerste plaats geraakt in de zoekresultaten.

Content Marketing

Blog artikels, nieuwsbrieven, videobeelden of audiofragmenten. Met content krijg je de aandacht van je bezoeker te pakken.

Social Media

Een Facebook pagina, Instagram account, Twitter of Pinterest. Gebruik sociale media om geïnteresseerde bezoekers te bereiken.

SEA

Daarmee bedoel ik de Google advertenties die meteen in het oog springen als je op zoek gaat naar iets.

Analytics

Weten wie er op je website komt en wat ze bekijken, is belangrijke informatie om te weten wat je goed doet en wat beter kan.